Jednorožec Seymourů: Nové královské erbovní zvíře z The Royal Mint

 

Objevte v Gold & Silver kouzlo královského dědictví s našimi nejnovějšími přírůstky!

S radostí oznamujeme přidání nádherných mincí Royal Tudor Beasts 2024 Jednorožec Seymourů z britské mincovny The Royal Mint do naší prémiové nabídky investičních zlatých a stříbrných mincí. Tyto exkluzivní kousky, inspirované královskou nádherou Tudorovců, jsou svědectvím řemeslnického umění a historie, za které je Královská mincovna známá.

Jednorožec Seymourů

Deset majestátních zvířat vytesaných do kameny představuje spojení a královský původ Jindřicha VIII. a Jane Seymourové. Tito strážci inspirovali novou sérii Royal Tudor Beasts, ze které čtvrtá mince v její kolekci obsahuje Jednorožce Seymourů.

David Lawrence zachytil bájného jednorožce na rubu mince. Na lícní straně je oficiální ražený portrét Jeho Veličenstva krále Karla III. od Martina Jenningse.

Každá mince je směsí historie a mytologie, oživená inspirovaným designem založeným na kamenných zvířatech v Hampton Court Palace.

Předchozí kolekci tvořila erbovní zvířata jako:

Lev Anglie (zlatá mince, stříbrná mince),

Černý býk vévodů z Clarence (zlatá mince, stříbrná mince),

Yale Beaufortu (zlatá mince, stříbrná mince).

Líbí se vám kolekce The Royal Tudor Beasts tak jak nám?

 

Omezená dostupnost

Jako u všech našich exkluzivních vydání, i tyto mince jsou dostupné v omezeném množství. Doporučujeme vám, abyste oživili svou investiční kolekci o další netradiční kousek, předtím, než budou všechny vyprodané.

 
Menu blogu