Limitovaná edice PAMP vytvořená k oslavě čínského roku draka 2024

 

Oslavte Nový rok s naší exkluzivní PAMP lunarní sérií, která vyzdvihuje bájného Azurového draka, stvoření s nesmírnou silou a krásou. Na zlatých a stříbrných slitcích je vyobrazen rok draka, který je symbolizován s rokem, jenž nám má přinést radost, štěstí, sílu a lásku.

Azurový drak

Jako strážce východu ohlašuje Azurový drak jarní období a předznamenává lunární nový rok – svátek jara. Říká se, že ovládá déšť, který je nezbytný pro bohatou úrodu, přivolává příliv a podobně čistí hladinu moří nebo řek. Svým dračím dechem dokáže vytvářet silné vzdušné proudy. 

Na aversu je zobrazena jedna z dvanácti zvířecích postav z čínského lunárního kalendáře, a to ve formě velké hvězdy, která se objevuje kolem nového měsíce. Každé zvíře má přidělen specifický dvouhodinový interval během dne. Drak, umístěný jako pátý v pořadí ve směru hodinových ručiček, má největší sílu mezi 7. a 9. hodinou ráno. Tento čas je zdůrazněn čínskými znaky, které znamenají 8 hodin ráno. 

Kus historie a umění

Každý ze tří kusů v naší sbírce je nasáklý kulturní a mýtickou symbolikou, což z něj nedělá jen investici, ale i kus historie a umění. 

Navštivte náš online obchod a prozkoumejte naši lunární sbírku. Ať už jste ostřílený sběratel nebo kupec poprvé, máme pro vás něco speciálního.

Jako u všech našich exkluzivních vydáních, i tyto slitky jsou dostupné v omezeném množství. Doporučujeme vám, abyste oživili svou investiční kolekci dalším netradičním kouskem, než budou všechny vyprodány.

 
Menu blogu