Příležitost letošního roku: Unikátní korunovační slitky krále Charlese III

 

Historie a výjimečné události se zřídka kdy opakují. V Gold & Silver máme pro Vás naprosto výjimečnou novinku přímo od Britské královské slévárny The Royal Mint.

Sběratelský slitek za cenu běžného slitku

Investičně velmi zajímavé slitky ražené k oslavě nástupu krále Karla III. na trůn za výhodnou cenu. Pro všechny, kdo sledují trh s drahými kovy, je jasné, že hodnota těchto slitků bude v budoucnu rychle růst.

Dnes o půlnoci je oficiálně zahájen předprodej, a jsme pyšní, že Vám je jako jedni z mála prodejců můžeme nabídnout. První zákazníci budou mít opět možnost získat slitky za výhodnější cenu. Počet kusů, který nám byl přidělen, je limitován, a proto je možné, že se ve velmi krátké době všechny vyprodají.

Zlatý slitek 1 Oz Royal Celebration 2023

KOUPIT

Stříbrný slitek 1 Oz Royal Celebration 2023

KOUPIT

Stříbrný slitek 10 Oz Royal Celebration 2023

KOUPIT

Velmi žádané korunovační mince

Před 2 měsíci jsme Vám představili dvě exkluzivní zlaté mince z Britské královské mincovny k oslavě nástupu krále Karla III. na britský trůn.

30. 6. 2023
Prodejní cena: 44 417,04 Kč
Cena výkupu: 41 677,84 Kč

21. 9. 2023
Prodejní cena: 63 014,26 Kč
Cena výkupu: 48 840,88 Kč

Mince byly k dispozici v nákladu 10 tisíc a 7 tisíc kusů. Zlatých slitků je jen 5 tisíc kusů.

Z našich průzkumů vyplynulo, že většina lidí, a to 72%, raději nakupuje slitky než mince. Kombinací větší poptávky a nižší nabídky vzniká unikátní investiční příležitost.

Omezené množství

Každý slitek je důkazem kvality, preciznosti a historie, kterou Britská královská slévárna The Royal Mint udržuje již po staletí. Pokud raději nakupujete stříbro, může být vaše volba 1 oz stříbrný slitek, který vydala Britská královská slévárna v nákladu 70 000 kusů, nebo ještě zajímavější 10 oz slitek, který byl vyražen v nákladu pouze 6 000 kusů. U obou těchto slitků máme opět přiděleno omezené množství.

Získáním jednoho - nebo všech tří - z těchto limitovaných slitků získáte nejen kousek čistého zlata či stříbra, ale také kus historie Spojeného království.

Tuto nabídku můžete také brát jako první z tipů na vánoční dárek. Mějte na paměti, že z důvodu omezené ražby již po vyprodání tyto slitky nebudou k dispozici za počáteční cenu a následně nebudou k dispozici vůbec. Nezmeškejte tedy tuto jedinečnou příležitost a pořiďte si svůj kousek historie ještě dnes!

 
Menu blogu